palette

Om MBA

 • Hvorfor MBA

  Dette elektroniske behandlingskatalog er udarbejdet af Malerfagets Oplysningsråd under Danske Malermestre og beskriver alle typer for bygningsmalearbejde såsom nybehandling, vedligeholdelse og renovering.

  Det er hensigten med kataloget at give byggeriets parter et fælles udgangspunkt for beskivelse af alle typer malearbejde. Ved korrekt brug af kataloget vil der kunne udarbejdes præcise beskrivelser, så parterne har mulighed for at forholde sig til en aftalt kvalitet, og derved minimeres risikoen for misforståelser.

  Hent resten af teksten her.

 • Hvem står bag MBA?

  MBA bliver flittigt brugt med ca. 95 udskrivende behandlinger hver eneste dag, og for at sikre værktøjet højt fagligt niveau har Danske Malermestre inviteret fagets aktører til deltagelse i en følgegruppe. Klik på linket i boksen herunder for at læse mere om følgegruppen.

 • Sekretariatet bag MBA

  MBA vedligeholdes og holdes ajour af den fagligt-tekniske afdeling i Danske Malermestre. Læs mere ved at klikke på overskriften i denne tekst.

 • Ris og ros m.m.

  Hjælp os med at blive bedre. Hvis du har forslag til forbedring af MBA eller støder på fejl, så kontakt os hurtigst muligt på tlf. 32 63 03 70 eller mail sekretariatet@malermestre.dk

 • Ansvarsfraskrivelse

  MBA stilles gratis til rådighed for alle. Men hverken Danske Malermestre eller andre organisationer tilknyttet MBA eller enkeltpersoner og ansatte, kan drages til ansvar for fejl eller forglemmelser i MBA, uanset om fejlene vedrører indhold, vejledninger, teknik eller it. Så enhver brug af MBA sker på eget ansvar.